Ljubav na seoski način

„Kad samo pomislim na selo, uhvati me neka žgaravica. Ne pitajte me za selo, ne volim ni selo ni seljake, ni na pijaci ne kupujem ništa od seljaka, samo od nakupaca. Da nije bilo sela, nikada ne bih bio ovde.“
To ovde, je bila klinika za seksualnu rahabilitaciju Podignuta sreća.
Bio je prijatan martovski dan i mi smo sedeli na terasi sa koje su se videli brežuljci prekriveni četinarima i snegom.
„Ne razumem, kakve veze ima selo sa vašim boravkom ovde?“
Moj sagovornik, muškarac od nekih tridesetak godina, visok, lep i zgodan, crn sa plavim očima, svaka žena da ga poželi, započeo je svoju priču.
„Evo sada ću vam sve potanko objasniti, ako budem imao snage.
Moji baba i deda imali su divnu prizemnu kućicu u G u jednom selu u srcu Šumadije. Oboje su umrli kada sam bio mali. Nakon toga smo retko odlazili, tek nekoliko puta godišnje da pokosimo travu i da okrenemo neki roštilj.
Imao sam dvadestidve kada sam, jednog jula, otišao potpuno sam, da malo odmorim mozak od fakulteta, grada, bivše devojke. Iako je kuća bila potpuno prazna, donela mi je preko potreban mir i spokoj.
Tako sam sedeo ispred kuće, čitao knjigu, uživao u hladu ispod oraha, pio hladno pivce.
U jednom trenutku, u dvorištu pored nas primetio sam komšinicu Radunku, mada se ona uvek predstavljala kao Rada. Ima blizu četrdeset, ne izgleda loše, uprkos teškom životu. O njoj se svašta pričalo, ali nisam obraćao pažnju, seoski jezici znaju da budu isuviše dugački.
Pozvala me da joj nešto pomognem. Kao za inat, njen muž, Životije,  je otišao u gradsku bolnicu da obiđe svoju onemoćalu baku, baba Stanu, staricu od dobrih osamdeset i kusur godina. Pošto su Životiju rano umrli roditelji, baba Stana ga je odgajila i za nju je bio vezan više nego za svoju ženu Radu. A Rada se već snalazila kako je znala.
Da je tu bio bilo ko od starijih, sigurno bi mi rekao da ne mrdam i da se ne glupiram sa komšilukom. Ali, nije bilo nikog, bili smo tu samo ja, lepa Rada i moji uzaverli hormoni.
Šta ću, pošto sam vaspitan da pomognem dami u nevolji, zakoračio sam u komšijsko dvorište i ušao u kuću za Radom. Dok sam je pratio, nisam mogao da ne primetim da je njena cvetna haljina odlično isticala sve atribute. Pohotne misli su mi već uspalile mozak.
Rada nije gubila vreme na igrarije, obgrlila me oko vrata i počala da me ljubi. Cele tri sekunde sam odolevao, ali sam se onda prepustio stihiji i uzvratio joj poljubac.
Počeli smo ubrzano da dišemo, dok su nam ruke ispitivale jedno drugo. Spustio sam poljubac na njena ramena i polako sam joj skinuo haljinu ispod koje nije nosila ništa. Pogled na njeno telo me još više uzbudio i istog trenutka sam skinuo sve sa sebe.
Začuli smo automobil u dvorištu, baš kad smo hteli da se prepustimo divljoj strasti.
Njen muž.
Brzo smo počeli da se osvrćemo levo-desno, ne bi li našli neko mesto za sakrivanje, jer ako me komšija Životije zatekne ovakvog, istog trenutka će mi presuditi sekirom.
Rada me gurnula u sobu baba Stane i rela mi da budem miran i tih. Tu neće niko ulaziti, pošto je baba u bolnici. Kada bude vazduh čist, Rada će doći da me izvede iz kuće.
Šta ću, uvučem se u babin krevet i ćutim. Čujem da Životije i Rada nešto pričaju u hodniku, ali ništa ne mogu da razumem kroz zatvorena vrata, nešto baba Stana, lekari, bolnica. Čuo sam i treći glas, ali nisam mogao da razaznam čiji. Sigurno je Životije nekog pokupio dok se vraćao iz grada, pa ga je pozvao na čašicu. Prolaze minuti ništa se ne događa i ja počeo polako da se opuštam. Mekan jastuk, udoban dušek, a u sobi sveže, pa nije ni čudo što me savladao san.
U polusnu, osetio sam nečiju ruku koja polako prelazi preko mog organa.
Grube ruke imaju ove žene s sela, ali znaju posao, pomislio sam dok sam uživao. Za nekoliko trenutaka sam bio ponovo čvrst kao stena. A odmah posle ruku, osetio sam i nečije tople usne oko vrha mog ponosa. Činilo mi se da je nekako bilo mljackavije nego kada mi je istu stvar radila moja bivša devojka. I dalje nisam želeo da otvaram oči.
Uh, ova Rada je kraljica oralnog seksa.
Uplašio sam se da od uzbuđenja i  Radinog ritma ne stignem suviše brzo do vrhunca.
Malo sporije, svršiću, promrmljao sam, dok sam spustio ruku na Radinu glavu i pod prstima osetio njenu retku kosu.
Retku kosu?
Širom sam otvorio oči i imao sam šta da vidim. Baba Stana se igra sa mojim vršnjakom kao sa lizalicom.
Počeo sam da vičem, a stomak se pobunio i izbacio sve iz sebe.
Uz tresak su se otvorila vrata, a na njima stoji Životije, iza njega Rada i šokirani gledaju scenu. Ležim potpuno go, ispovraćan, a oko mog međunožja, baba Stana.
Šta to radiš, majku ti tvoju bolesnu!, zagrmeo je Životije.
Naterao me na ove gadosti, zakukala je baba Stana. Slušam i ne verujem, kako mi je baba u sekundi zavukla jadac.
‘bem ti lebac, sada ću da ti pokažem koga si našao da siluješ!
Ne časeći ni časa, gurnuo sam babu na Životija, progurao se kroz vrata.
Čini mi se da mi da sam stigao do moje kuće za dve sekunde, zgrabio ključeve sa stola, utrčao u auto i projurio kroz, srećom, otvorenu kapiju.
Tako sam go vozio do Beograda, mesecima sam se krio da me slučajno Životije ne nađe, čak me i policija tražila. Kuću su moji ubrzo prodali.
Posle mnogih seksulanih neuspeha, na kraju sam završio u ovoj klinici.Svaki put kada bih bio blizu vrhunca, počeo bih da povraćam.
Eto, to je moja priča. Zato je bolje da ne pričamo o selu.“
Zapanjen, pogledao sam sagovornika, isključio diktafon i tupa pogleda zagledao se u pitome brežuljke prekrivene četinarima i snegom.
**********************************************************
Krstarica, konkurs na temu, Eros i Tanatos, Ljubav na seoski način
http://forum.krstarica.com/showthrea…SKI-NA%C4%8CIN

11 thoughts on “Ljubav na seoski način

Оставите одговор