Drugo carstvo

Prvenac, posebno drag i mio… Prvi slučaj inspektorke Jelene Todorović…
Drugo carstvo
Albanski samoubica je aktivirao bombu u tramvaju, izazivajući smrt, strah i pometnju. Javnost zahteva da se što pre pronađu odgovorni za najveći teroristički napad na teritoriji Beograda. Vlade dveju zemalja nevoljno sarađuju na pronalaženju nalogodavaca.
Iako svi dokazi jasno ukazuju na krivca, inspektorka Jelena Todorović sumnja u rezultate dosadašnje istrage. Uz neočekivanu pomoć Markusa Morisona, bivšeg operativca CIA, pokušaće da otkrije pravu istinu.
Političari, biznismeni i svetske sile čine sve da zataškaju zločin. Kako istraga odmiče, Jelena i Markus sreću se sa korupcijom, pretnjama, duhovima prošlosti i naizgled zaboravljenim mitovima o caru Dušanu Silnom.
Svakim danom, novi balkanski, a možda i svetski rat se približava.
Hoće li dvoje ljudi uspeti da zaustave zahuktalu ratnu mašineriju?
Da li su spremni da plate previsoku cenu da bi to postigli?
Cena romana je 650 din + ptt (130 din za preporučenu tiskovinu)
Elektronska verzija – na upit 🙂 
Takođe, može da se kupi i u fotokopirnici „Kleo“ u 27. marta 50, ali i u radnji „Otadžbina“ u Despota Stefana 48. Znate da oni imaju odlične majice, dukseve i slične stvarčice?
Šta su o romanu rekli neki od čitalaca, pročitajte na sajtu Gudrids (Goodreads).
Možete vaše omilijene napitke da srčete/pijete i iz specijalnih šolja, po ceni od samo 650 din.
Isto tako, možete da naručite i majicu, koja je rađena na osnovu naslovnice romana, a zbog promocije istog. Majice je radila Otadžbina. Kvalitet pamuka je izuzetan. Veličine su M, L i ostalo ih je vrlo malo.  Imate priliku da majicu dobijete za samo 650 din + ptt.
Kupovinom dva ili više romana, kao i majice ili šolje, možete da ostvarite popust.
Naručivanje i dostava
Šaljem nakon uplate na tekući račun (Banca Intesa   160-5100101644726-56 Popović Nešo). Dokaz o uplati možete da mi pošaljete putem mejla (neso.popovic.shonery@gmail.com), moje FB stranice…
Moguće je lično preuzimanje, najčešće u blizini pošt. štedionice u 27.marta u Beogradu ili u Knezu (kod restorana Snežana).
Takođe, po istoj ceni mogu da se preuzmu i u fotokopirnici „Kleo“ u 27. marta 50, ali i u radnji „Otadžbina“ u Despota Stefana 48. Znate da oni imaju odlične majice, dukseve i slične stvarčice?
Navedeni uslovi plaćanja važe samo za Srbiju. Nemam ništa protiv da šaljem i u inostranstvo, jedino budite spremni na skuplju poštarinu (za zemlje bivše SFRJ je oko sedam evra).  Najjeftinija opcija je da vam donese neko ko dolazi u Srbiju ili da vam pošaljem na adresu u Srbiji. Romani mogu da stignu u Bijeljinu bez dodatnih troškova. Takođe, postoji mogućnost slanja za Hrvatsku, van redovnih tokova.
Za uplate iz inostranstva, možete da koristite PayPal –  paypal.me/shonery
Naravno, javite vaše utiske, kakvi god oni bili…
%d bloggers like this: