Četvorka

Nisam baš od onih koji vole da previše istražuju u seksu, mada je daleko od toga da volim samo misoinarsku pozu. Nekako volim o sebi da mislim kao o umereno zainteresovanim za seks.
Iako sam uvek bio u odnosima jedan na jednu, godinama me već kopka kako bi bilo kada bih imao više partnerki u isto vreme, ali nikada nije bilo prilike da mi se ispuni ova fantazija.
Seksulana revolucija je promenila mnoge stvari, pa tako i odnos prema grupnjacima ili mi se bar tako čini. Imam nekoliko poznanika, koji su se pohvalili takvom avanturom.
Pošto je već tako, odvažio sam se na ozbiljan korak. Kad se već mnogi hvale trojkama, što ne bih i ja probao? Samo, ja ću biti bolji od njih, organizovaću četvorku. Muškarci će mi zavideti, a žene će biti zaintrigirane. Sve u svemu, biću samo na dobitku. A da ne kažem, da će mi ego porasti do neba.
Sad, kada sam smislio šta želim, treba smisliti kako to realizovati. Kako uopšte pitati nekoga da li želi seks u četvoro? Posle dugog razmišljanja, zaključio sam da je ipak direktno polušaljivo pitanje najbolje rešenje.
Setio sam se Ivone, jedne od bivših devojka, koja mi se činila kao izvrstan kandidat. Pozvao sam je na piće i uz neobavezan razgovor, došli smo do seksualnih fantazija. Kada sam joj stidljivo rekao da bih želeo da probam četvorku i da sam pomislio na nju, oduševljeno je ciknula.
– Jao, pa to je i moja želja, oduvek sam želela da probam četvorku. U filmovima to tako moćno izgleda. Moram samo da razmislim koju bih još dvojcu tipova pitala da nam se pridruže.
Ovakav komentar već nisam očekivao. Da sam želeo da se valjam sa golim muškarcima, bio bih peder. Sad sam se osećao užasno neprijatno. Pocrveneo sam, znoj me probio, te sam počeo da zamuckujem.
– Ne znam baš, možda sam malo prenaglio, da mi ipak odložimo ovo za drugi put. Nešto mi se čini da me hvata grip, a ne bih želeo da nam upropastim događaj.
Sa razumevanjem je prihvatila moje povlačenje i počela da prelistava imenik u telefonu, ne bi li našla odgovarajuće kandidate.
Shvatio sam da moram preciznije da postavljam pitanja, ako želim da mi se ispuni fantazija.
Otišao sam do kuće i posvetio se traženju novih kandidatkinja. U jednom trenu sam razmišljao da pozovem Tamaru iz Doma Zadovoljstva, ali sam zaključio da bi to ipak bilo preskupo.
Setio sam se još nekoliko bivših, ali su me sve otkačile čim bih spomenuo bilo kakvu mogućnost ponovnog viđanja. Iz nekog razloga, nisam im ostao u lepom sećanju.
Već sam pao u očajanje i pomislio sam da nikad neću biti deo četvorke. Potonuo sam još dublje kada mi se javila Ivona. Odcvrkutala mi je u slušalicu da se savršeno oseća, pošto je imala svoju četvorku.
– Frajere sam našla bez problema, znaš i sam da mnogi muškarci maštaju o grupnom seksu. Divno sam se provela. Baš svima pričam kako je sve bilo super i da to nikad ne bih uradila da nije bilo tebe. Jesi li se oporavio od gripa, možda bi mogli sada da se iskombinujemo?
Promrmljao sam neki neubedljiv izgovor i ubrzo prekinuo vezu.
Definitivno moram više da se potrudim ako želim svoju četvorku.
Pomislio sam na Jasminu, ona bi mogla pristati. Na kraju krajeva, nju sam upoznao na nekoj ludoj žurci, gde je došla sa dečkom, a otišla sa mnom. Divno nam je bilo čitavih nedelju dana dok ona nije odšetala sa nekim trećim.
Iznenadila se kada mi je čula glas, ali je ipak pristala da se vidmo. Malo smo razgovarali o zajedničkoj prošlosti, samostalnoj sadašnjosti, neizvesnoj budućnosti. Izneo sam joj predlog i posmatrao njenu reakciju. Na moje olakšanje pristala je odmah, čak je rekla i da ima dve drugarice koje će verovatno hteti da nam se pridruže. Napokon dobre vesti.
Već sutradan mi je javila da drugarice pristaju, samo da utanačimo vreme i mesto. Bio sam oduševljen, možda ću ipak biti u četvorci. Uzbeđenje je prostrujalo mojim telom.
Odlučili smo da to uradimo sledeće nedelje kod mene. Odmah sam krenuo u pospremanje stana. Dogovorio sam sa obližnjim restoranom da donesu laganu zakusku – orašasti plodovi potopljeni u med sa đumbirom , biftek, školjke, jagode potopljene u čokoladu. Kažu da su sve ove namirnice odličan afrodizijak. Za svaki slučaj, kupio sam i vijagru. Ipak sam čovek u godinama, baš nema smisla da zakažem kada je najbitnije.
Stigla je nedelja. Stan je bio spreman, ja sam bio okupan i namirisan, tiha muzika se čula iz zvučnika. Kad, zvoni mi telefon. Sa zebnjom uzimam slušalicu. Jasmina mi javlja da je jedna od drugarica jutros dobila, pa da sve odlažemo za sledeću nedelju. Ništa, grickam sam sve đakonije koje su doneli i ukrućen kao nikad do sada gledam stare epizode dosijea iks.
Došla je i sledeća nedelja i opet sam bio spreman, hrana i sve ostalo.  Međutim, Jasmini su došli rođaci iz unutrašnjosti i ne može nikako da ih se reši. Pomeramo akciju za još nedelju dana. Ovoga puta sam svu hranu ostavio pored kontejnera. Ako ovo pokupi neki cigić, napraviće ženi odmah petorke.
Tu je i treća nedelja, ali je zavladao grip, pa sam ceo dan proveo umotan u ćebe uz čajeve i tv. Jasmina mi je rekla da se smorila i da ona sa drugarcima odustaje od svega. Uh, lakše bih organizovao svetsko prvenstvo u fudbalu, nego jednu običnu četvorku.
Već sam i sam hteo da odustanem, kada mi je spasonosna ideja pala na pamet – daću oglas. Bio sam svestan da će mi se javiti kojekakve lujke, a verovatno i muškarci, ali sam bio spreman na maltretiranje tog tipa.
Istog trena sam ušao na prvi sajt za upoznavanje, napravio profil i postavio oglas.
Muškarac prijatne spoljašnosti traži tri devojke/žene slobodnih shvatanja, koje žele seks u četvoro. Diskrecija zagarantovana. Muškarci ne dolaze u obzir, kao ni plaćanje seksualnih usluga.
Nisam se baš mnogo nadao uspehu, ali šta me koštalo da probam. Na moje veliko iznenađenje, do sledećeg dana, imao sam trinaest kandidatkinja i četiri kandidata. Nakon što sam ignorisao muškarce i pet dama koje su očigledno tražile novac, probao sam da odaberem tri najpodesnije kandidatkinje.
Nekoliko dana smo razmenjivali poruke i na kraju sam uspeo da odaberem najbolje. Ivana – slatka dvadesetogodišnja crnka, sitne građe. Vesna – tridesetpetogodišnja brineta širokih kukova i čvrstih grudi. Jovana – četrdesetodvogodišnja plavuša zaobljenog  i izuzetno izazovnog tela.
Za divno čudo, vrlo lako smo se dogovorili da izvedemo četvorku već u sledeću nedelju. Da sam znao da će tako lako ići, odmah bih iskoristio interent kao provodadžiju.  Za sada je sve išlo kao po loju – ni jedna nije očekivala da dobije, ni jednoj neće dolaziti gosti.  Zapravo, čak su svima najavile da idu van grada za vikend, sve su bile same (bar su mi tako rekle), pa neće smetati ni muževi/momci.
I napokon, tu je nedelja, tu su i tri žene, tu su i grickalice (odustao sam od fensi klope), piće, opuštajuća muzika, mirišljave sveće.
Razgovor je u početku bio malo ukočen, ali smo se postepeno opuštali. Polako smo počeli da se skidamo i sada smo svo četvoro bili bez ičeg na sebi. Sam pogled na njihova naga tela me je doveo do uzbuđenja. Dobro, pripomogla je i mala plava tabletica, ali nju sam ipak uzeo samo za svaki slučaj…
Vrlo brzo naša tela su se pokrenula i magija je počela. Jednom, kada su kočnice popustile, sve se dešavalo potpuno prirodno. Reči su bile suvišene, svako je znao šta da radi, kako da se postavi. Uvijali smo se u ekstazi, glasno ječali i uzdisali, dok se znoj presijavao na našim telima. Svako od nas se trudio da nesebično pruži što veći užitak ostalima. I to je trajalo sve dok nas vrhunac nije potopio kao talas. Činilo se da je vreme stalo, kao da smo nas četvoro u posebnom univerzumu. Nikad do sada nisam doživeo ovako intezivan užitak. Nekoliko minuta smo svo četvoro ležali u tišini i duboko disali, dok nam sa lica nije silazio smešak.
Kada smo se malo povratili, uzdahe je zamenio uzbuđeni razgovor. Dogovorili smo se da ponovimo naše druženje već sutra uveče. Uz poljupce smo se rastali i isključili se sa zajedničke video veze.
Hvala modernim tehnologijama koje su mi omogućile da doživim četvorku.

12 thoughts on “Četvorka

          1. hahahahha, počastvovan sam tim prijatnim rečima… 😀 Šta da ti kažem, sve se potpuno prirodno slilo u reči…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *