„Drugo carstvo“ treba vašu pomoć! Help wanted!

Privukao vas je naslov? To je dobro. Naučio sam po nešto od velikih magova interent marketinga.
Možda znate, a možda i ne, da sam napisao roman Drugo carstvo. Svoju premijeru je imao na blogu i neki su imali prilike da ga pročitaju i da budu deo njegovog nastajanja. Za one, koji nisu čitali, evo kratkog sadržaja:
Albanski samoubica je aktivirao bombu u tramvaju, izazivajući smrt, strah i pometnju. Javnost zahteva da se što pre pronađu odgovorni za najveći teroristički napad na teritoriji Beograda. Vlade dveju zemalja nevoljno sarađuju na pronalaženju nalogodovaca.
Iako svi dokazi jasno ukazuju na krivca, inspektorka Jelena Todorović sumnja u razultate dosadašnje istrage. Uz neočekivanu pomoć Markusa Morisona, bivšeg operativca CIA, pokušaće da otkrije pravu istinu.
Političari, biznismeni i svetske sile čine sve da zataškaju zločin. Kako istraga odmiče, Jelena i Markus sreću se sa korupcijom, pretnjama, duhovima prošlosti i naizgled zaboravljenim mitovima o caru Dušanu Silnom.
Svakim danom, novi balkanski, a možda i svetski rat se približava.
Hoće li dvoje ljudi uspeti da zaustave zahuktalu ratnu mašineriju?
Da li su spremni da plate previsoku cenu da bi to postigli?
Šta kažete?
Kao što sam već spomenuo, da nije bilo svih vas, od romana ne bi bilo ništa. To je čak napisano i u izjavi zahvalnosti: Knjiga koju držite u rukama, nastala je samo zahvaljujući brojnim nevidljivim ljudima sa beskraja interneta. Zato, pre svega moja najdublja zahvalnost ide internetu.
Bili ste tu i kada sam birao naslovnicu i naravno, zajedno smo izabrali najbolju.
Sad mi ponovo treba vaša pomoć. Ovog puta vas molim da podelite ovaj tekst putem društvenih mreža. Niste u obavezi da kupite roman, ali bi mi značilo deljenje. Naravno, bez obaveze…
Knjiga je Izašla iz štampe. Ovako izgleda prvi primerak…

 

Ko god poželi da naruči svoj primerak, moći će to da uradi vrlo jednostavno.
Cena knjige je 399 din i ptt troškovi 109 din (preporučena tiskovina).
Šaljem nakon uplate na tekući račun (Banca Intesa   160-5100101644726-56 Popović Nešo). Dokaz o uplati možete da mi pošaljete putem mejla (neso.popovic.shonery@gmail.com), moje FB stranice ili FB stranice romana.
Naravno, ovi uslovi plaćanja važe samo za Srbiju. Nemam ništa protiv da šaljem i u inostranstvo, jedino budite spremni na skuplju poštarinu (za Hrvatsku je oko sedam evra).  Idealno je da vam donese neko ko dolazi u Srbiju ili da vam pošaljem na adresu u Srbiji. U svakom slučaju, za uplate iz inostranstva, možete da koristite PayPal –  paypal.me/shonery
Samo da napomenem još jednom – ako možete podelite ovaj tekst…
Hvala vam svima na pomoći, čitamo se i dalje…

5 thoughts on “„Drugo carstvo“ treba vašu pomoć! Help wanted!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *