Pojavih se i na televiziji

Evo jedne malo drugačije objave, bar što se mene tiče. Ne brinite, nisam odlučio da postanem vloger. Ne još… Trenutno nemam vremena da se bakćem i tom zabavom. Naravno, to ne znači da neću u jednom trenutku postati i jutjuber. Da ne kažem, influenser da budem.  🙂
Čini mi se da je opšti trend, da ako neko želi da piše(ili se bavi bilo kojom drugom umetnošću) u ova moderna vremena, treba da bude prisutan u što većem broju medija. Možda je tako, ali mi se čini neostvarivo za samo jednog običnog čoveka.
Ovaj intervju je nastao slučajno. Prvo smo dogovarali da snimamo emisiju o Lego kockicama. To je još jedna zanimacija u našoj kući, ali glavni graditelj je ipak sin jedinac (moje je samo da nabavljam materijal). Odlagali smo dug, te nisu mogli ljudi iz televizije, te nisam mogao ja i to je trajalo nekoliko meseci. U međuvremenu se kroz zrazgovor pojavio i blog i rezultat je pred vama. Nije da sam prvi put na televiziji, bilo je toga i ranije (ako sam vam se učionio poznatim, to je zbog mog pojavljivanja po televizijama 🙂 ). Ipak, ovo je prvi put da ima veze sa pisanjem i blogom. Posebno je zanimljivo da mi u kući nemamo televizijski prijemnik, te sam sebe gledao putem kompjuktora i svemogućeg intrameksa…. 🙂
Jasno vam je dasmo pričali o blogu, pisanju, uticaju bloga i sličnim temama. Čisto da se opravdam, nisam imao pripremljena pitanja, a sve smo snimili iz prvog pokušaja. eh, da sam imao pitanja ranije, čudo bih napravio.
Naravno, prvo sam sve pogledao potpuno sam i učinilo mi se da nije loše. Jasna stvar, nije savršeno. Neki drugi put će biti mnogo bolje. Zatim sam prosledio poverljivim drugarima i oni su takođe rekli da im se sviđa. E sad, ako su me svi oni lagali, možete slobodno da mi se izrugujete. Ko mi je kriv kada imam takve priijatelje.
Samo da vas upozorim da emisija traje dvadesetak minuta i sve vreme je u njoj vaš dragi ja. Poseban pozdrav za Anđelku Manojlović sa televizije Palma plus, koja je vodila emisiju. Duboki naklon i za snimatelja Stefana Radivojevića. Jedino sledeći put moram da mu napomenem da skine sa kamere ona sočiva koja ljude čine debljim na televizijskim ekranima.

A kakve prijatelje imam, biće vam jasno kada pogledate i sledeći video.

Eto, sad me zvanično ima svuda.  Je li treba i da kažem – lajk, subskrajb i šer?  🙂
Slika – StartupStockPhotos

14 thoughts on “Pojavih se i na televiziji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *