Knjige – sadržaj i naručivanje

Ako želite da saznate nešto više o tome kako da dođete do knjiga koje sam napisao na pravom ste mestu.

 

Univerzum u nevolji

Univerzum je bio miran sve dok se nije pojavio Mirko Pladunjala, pisac čija knjiga može da izazove imploziju svemira.
Univerzum ne sedi skrštenih ruku, i šalje ne jedan, već dva tima, ne bi li sprečio pojavljivanje Mirkove knjige.
U bespoštednoj trci sa vremenom, agenti se suočavaju političkim, gastronomskim i korporacijskim smicalicama, a lični problemi i nedoumice im nikako nisu od pomoći.
Hoće li ostati dovoljno peska u satu?
Jesu li knjige stvarno toliko važne?

 

Priča o knjigama, piscima, izdavačima, čitaocima ispričana iz drugačijeg ugla… Ovaj roman je napisan u koautorstvu sa Petrom Rapaić
Knjigu možete da kupite i u knjižari Znak Sagite/Čudna knjižara, kao i u Delfi knjižarama.

 

Cena knjige je (kada se kupuje preko ovog sajta) 650 din + ptt troškovi 130 din (preporučena tiskovina).

 

Link ka Gudrids stranici „Univerzuma u nevolji„.
Elektronska verzija – na upit  🙂 

 

 

 

 

 

Drugo carstvo

Albanski samoubica je aktivirao bombu u tramvaju, izazivajući smrt, strah i pometnju. Javnost zahteva da se što pre pronađu odgovorni za najveći teroristički napad na teritoriji Beograda. Vlade dveju zemalja nevoljno sarađuju na pronalaženju nalogodavaca.
Iako svi dokazi jasno ukazuju na krivca, inspektorka Jelena Todorović sumnja u rezultate dosadašnje istrage. Uz neočekivanu pomoć Markusa Morisona, bivšeg operativca CIA, pokušaće da otkrije pravu istinu.
Političari, biznismeni i svetske sile čine sve da zataškaju zločin. Kako istraga odmiče, Jelena i Markus sreću se sa korupcijom, pretnjama, duhovima prošlosti i naizgled zaboravljenim mitovima o caru Dušanu Silnom.
Svakim danom, novi balkanski, a možda i svetski rat se približava.
Hoće li dvoje ljudi uspeti da zaustave zahuktalu ratnu mašineriju?
Da li su spremni da plate previsoku cenu da bi to postigli?

 

 

Cena romana je 650 din + ptt (130 din za preporučenu tiskovinu)

 

Elektronska verzija – na upit 🙂 

 

Takođe, može da se kupi i u fotokopirnici „Kleo“ u 27. marta 50, ali i u radnji „Otadžbina“ u Despota Stefana 48. Znate da oni imaju odlične majice, dukseve i slične stvarčice?

 

Šta su čitaoci rekli o romanu, imate ovde, a tu je i  veza ka sajtu Gudrids(Goodreads).

 

Možete vaše omilijene napitke da srčete/pijete i iz specijalnih šolja, po ceni od samo 650 din.

 

 

 

 

 

 

Isto tako, možete da naručite i majicu, koja je rađena na osnovu naslovnice romana, a zbog promocije istogIMG_20181120_150325. Majice je radila Otadžbina. Kvalitet pamuka je izuzetan. Veličine su M, L i ostalo ih je vrlo malo.  Imate priliku da majicu dobijete za samo 650 din + ptt.

 

Kupovinom oba romana, kao i majice, možete da ostvarite popust.

 

Naručivanje i dostava

 

Šaljem nakon uplate na tekući račun (Banca Intesa   160-5100101644726-56 Popović Nešo). Dokaz o uplati možete da mi pošaljete putem mejla (neso.popovic.shonery@gmail.com), moje FB stranice, ili FB stranice Petre Rapaić.

 

Moguće je lično preuzimanje, najčešće u blizini pošt. štedionice u 27.marta u Beogradu ili u Knezu (kod restorana Snežana). Takođe, „Univerzum u nevolji“ može da se lično preuzme i u Novom Sadu.

 

Takođe, po istoj ceni mogu da se preuzmu i u fotokopirnici „Kleo“ u 27. marta 50, ali i u radnji „Otadžbina“ u Despota Stefana 48. Znate da oni imaju odlične majice, dukseve i slične stvarčice?
Navedeni uslovi plaćanja važe samo za Srbiju. Nemam ništa protiv da šaljem i u inostranstvo, jedino budite spremni na skuplju poštarinu (za zemlje bivše SFRJ je oko sedam evra).  Idealno je da vam donese neko ko dolazi u Srbiju ili da vam pošaljem na adresu u Srbiji. Romani mogu da stignu u Bijeljinu bez dodatnih troškova. Takođe, postoji mogućnost slanja za Hrvatsku, van redovnih tokova.
Za uplate iz inostranstva, možete da koristite PayPal –  paypal.me/shonery

 

Naravno, javite vaše utiske, kakvi god oni bili…

 

 

%d bloggers like this: