Drugo carstvo – naručivanje knjige

Evo kratkog sadržaja:
Albanski samoubica je aktivirao bombu u tramvaju, izazivajući smrt, strah i pometnju. Javnost zahteva da se što pre pronađu odgovorni za najveći teroristički napad na teritoriji Beograda. Vlade dveju zemalja nevoljno sarađuju na pronalaženju nalogodavaca.
Iako svi dokazi jasno ukazuju na krivca, inspektorka Jelena Todorović sumnja u rezultate dosadašnje istrage. Uz neočekivanu pomoć Markusa Morisona, bivšeg operativca CIA, pokušaće da otkrije pravu istinu.
Političari, biznismeni i svetske sile čine sve da zataškaju zločin. Kako istraga odmiče, Jelena i Markus sreću se sa korupcijom, pretnjama, duhovima prošlosti i naizgled zaboravljenim mitovima o caru Dušanu Silnom.
Svakim danom, novi balkanski, a možda i svetski rat se približava.
Hoće li dvoje ljudi uspeti da zaustave zahuktalu ratnu mašineriju?
Da li su spremni da plate previsoku cenu da bi to postigli?

 

Roman može da se kupi direktnim naručivanjem od autora (odnosno, mene lično). Takođe, po istoj ceni može da se preuzme i u fotokopirnici „Kleo“ u 27. marta 50, ali i u fenomenalnoj radnji „Otadžbina“ (cena je 500 din) u Despota Stefana 48. Znate da oni imaju odlične majice, dukseve i slične stvarčice?Takođe, roman možete nabaviti i u brzoj hrani Ima za sve, u Karađorđevoj. Šta god tamo naručite od hrane, nećete pogrešiti…
Na žalost, trenutno se prodaje samo u Beogradu. Ako ima zainteresovanih distributera iz ostalih delova Srbije, spreman sam za dogovor…
Cena knjige je, kada se naručuje preko autora (tj. mene) 500 din i ptt troškovi 120 din (preporučena tiskovina). Naravno, kod ličnog preuzimanja (najčešće u blizini pošt. štedionice u 27.marta u Beogradu) nema poštarine.
Šaljem nakon uplate na tekući račun (Banca Intesa   160-5100101644726-56 Popović Nešo). Dokaz o uplati možete da mi pošaljete putem mejla (neso.popovic.shonery@gmail.com), moje FB stranice ili FB stranice romana.

 

 

Elektronsko izdanje romana „Drugo carstvo“, možete potpuno besplatno preuzeti jednim klikom
Nešo Popović Shonery – Drugo carstvo

 

 

Isto tako, možete da naručite i majicu, koja je rađena na osnovu naslovnice romana, a zbog promocije istogIMG_20181120_150325. Majice je radila Otadžbina. Kvalitet pamuka je izuzetan. Veličine su M, L i ostalo ih je vrlo malo.  Imate priliku da majicu dobijete za samo 650 din + ptt.
ovi uslovi plaćanja važe samo za Srbiju. Nemam ništa protiv da šaljem i u inostranstvo, jedino budite spremni na skuplju poštarinu (za zemlje bivše SFRJ je oko sedam evra).  Idealno je da vam donese neko ko dolazi u Srbiju ili da vam pošaljem na adresu u Srbiji. U svakom slučaju, za uplate iz inostranstva, možete da koristite PayPal –  paypal.me/shonery
Šta su čitaoci rekli o romanu, imate ovde, a tu je i  veza ka sajtu Gudrids(Goodreads).
Naravno, javite mi vaše utiske…

 

 

%d bloggers like this: