Drugo carstvo – naručivanje

Evo kratkog sadržaja:

Albanski samoubica je aktivirao bombu u tramvaju, izazivajući smrt, strah i pometnju. Javnost zahteva da se što pre pronađu odgovorni za najveći teroristički napad na teritoriji Beograda. Vlade dveju zemalja nevoljno sarađuju na pronalaženju nalogodovaca.
Iako svi dokazi jasno ukazuju na krivca, inspektorka Jelena Todorović sumnja u razultate dosadašnje istrage. Uz neočekivanu pomoć Markusa Morisona, bivšeg operativca CIA, pokušaće da otkrije pravu istinu.
Političari, biznismeni i svetske sile čine sve da zataškaju zločin. Kako istraga odmiče, Jelena i Markus sreću se sa korupcijom, pretnjama, duhovima prošlosti i naizgled zaboravljenim mitovima o caru Dušanu Silnom.
Svakim danom, novi balkanski, a možda i svetski rat se približava.
Hoće li dvoje ljudi uspeti da zaustave zahuktalu ratnu mašineriju?
Da li su spremni da plate previsoku cenu da bi to postigli?

 

Roman može da se kupi direktnim naručivanjem od autora (odnosno, mene lično). Takođe, po istoj ceni može da se preuzme i u pabu Miners u Rige od Fere 16.

Cena knjige je 399 din i ptt troškovi 109 din (preporučena tiskovina).

Šaljem nakon uplate na tekući račun (Banca Intesa   160-5100101644726-56 Popović Nešo). Dokaz o uplati možete da mi pošaljete putem mejla (neso.popovic.shonery@gmail.com), moje FB stranice ili FB stranice romana.

Naravno, ovi uslovi plaćanja važe samo za Srbiju. Nemam ništa protiv da šaljem i u inostranstvo, jedino budite spremni na skuplju poštarinu (za Hrvatsku je oko sedam evra).  Idealno je da vam donese neko ko dolazi u Srbiju ili da vam pošaljem na adresu u Srbiji. U svakom slučaju, za uplate iz inostranstva, možete da koristite PayPal –  paypal.me/shonery

Naravno, javite mi vaše utiske…

 

 

%d bloggers like this: